Соус для піци

Інгредієнти
Для 2-х піц або 4-х кальцоне
- 1 червона цибуля
- 8 помідорів
- 3-4 ст. л. оливкової олії
- 3 зубці часнику
- 10 листочків базиліка
1. Розпаліть вугілля в Big Green Egg, почекайте 10-12 хвилин, а потім помістіть цибулю прямо між вугіллям, що горить. Закрийте кришку гриля і залиште лук запікатися приблизно на 20 хвилин.
2. У процесі запікання цибулю слід перевернути кілька разів за допомогою спеціальних щипців для гриля. Вийміть цибулю з гриля. Встановіть решітку з нержавіючої сталі, закрийте кришку і нагрійте гриль до 160 ° С.
3. Розріжте помідори на половинки і змастіть їх з боку зрізу оливковою олією. Викладіть їх на решітку стороною зрізу вниз, закрийте кришку гриля і смажте помідори 20-25 хвилин.

4. У той же час покладіть часник на решітку і обсмажуйте, поки він не стане м'яким. Поки часник і помідори смажаться, видаліть почорніле лушпиння з цибулі і розріжте його навпіл.
5. Покладіть обсмажені помідори і половину цибулі в миску і видавіть часник зверху (використовуйте другу половину цибулі для приготування кальцоне). Додайте базилік і оливкову олію. Подрібніть овочі до консистенції пюре за допомогою блендера і додайте сіль і перець за смаком.


