Курячі крильця з часником і чебрецем

Інгредієнти
На 8 персон
- 8 курячих крилець
- 1 зубець часнику
- 10 гілочок чебрецю
- 25 мл оливкової олії
- цедра половини лимона
1.Розпаліть вугілля у вашому Big Green Egg, встановіть решітку і нагрійте гриль до 170 ° С.
2. Помістіть курячі крильця в миску. Очистіть і подрібніть часник. Візьміть гілочки чебрецю і дрібно накришить їх. Змішайте з подрібненою цедрою лимона та оливковою олією. Додайте сіль і перець за смаком.
3. Змастіть курячі крильця сумішшю. Накрийте миску і поставте в холодильник мінімум на 1 годину (або більше)

4. Покладіть крильця на решітку, закрийте кришку гриля і обсмажуйте їх до появи золотистої скоринки і повної готовності (приблизно 25 хвилин).
5. Перевертайте їх час від часу в процесі обсмажування.


