Курячі крильця з часником і чебрецем

Курячі крильця часником і чебрецем

Інгредієнти

На 8 персон

  • 8 курячих крилець
  • 1 зубець часнику
  • 10 гілочок чебрецю
  • 25 мл оливкової олії
  • цедра половини лимона




1.Розпаліть вугілля у вашому Big Green Egg, встановіть решітку і нагрійте гриль до 170 ° С.

2. Помістіть курячі крильця в миску. Очистіть і подрібніть часник. Візьміть гілочки чебрецю і дрібно накришить їх. Змішайте з подрібненою цедрою лимона та оливковою олією. Додайте сіль і перець за смаком.

3. Змастіть курячі крильця сумішшю. Накрийте миску і поставте в холодильник мінімум на 1 годину (або більше)

Курячі крильця часником і чебрецем

4. Покладіть крильця на решітку, закрийте кришку гриля і обсмажуйте їх до появи золотистої скоринки і повної готовності (приблизно 25 хвилин).

5. Перевертайте їх час від часу в процесі обсмажування.

Курячі крильця часником і чебрецем
Курячі крильця часником і чебрецем
Курячі крильця часником і чебрецем

Необхідні аксесуари