Устриці з панчетою
Інгредієнти
На 8 персон
- 1/3 стебла селери (з зовнішньої частини стебла)
- 1 великий гриб
- 1 гілочка чебрецю
- 8 великих глибоких устриць
- 16 тоненьких смужок панчети
1. Розпаліть вугілля в Big Green Egg. Встановіть відсікач жару і сталеву решітку. Закрийте кришку гриля і нагрійте його до 150 ° С. Наріжте селеру та гриб дрібними кубиками. Накришить листя чебрецю.
2. Відкрийте раковини устриць і акуратно вийміть вміст. Оберніть кожну устрицю в дві смужки панчети і покладіть їх назад в раковини. Посипте зверху подрібненими селерою, грибом і чебрецем. Закрийте раковини і обв'яжіть кожну тонким металевим дротом. Якщо необхідно, тримайте в холодильнику до моменту приготування.
3. Покладіть устриці на решітку гриля, закрийте кришку і готуйте приблизно 10 хвилин.
4. Зніміть устриці з решітки. Обережно видаліть дріт, зніміть верхню половину раковини і перекладіть устриці на блюдо.