Устриці з панчетою

Устриці з панчетою

Інгредієнти

На 8 персон

  • 1/3 стебла селери (з зовнішньої частини стебла)
  • 1 великий гриб
  • 1 гілочка чебрецю
  • 8 великих глибоких устриць
  • 16 тоненьких смужок панчети




1. Розпаліть вугілля в Big Green Egg. Встановіть відсікач жару і сталеву решітку. Закрийте кришку гриля і нагрійте його до 150 ° С. Наріжте селеру та гриб дрібними кубиками. Накришить листя чебрецю.

2. Відкрийте раковини устриць і акуратно вийміть вміст. Оберніть кожну устрицю в дві смужки панчети і покладіть їх назад в раковини. Посипте зверху подрібненими селерою, грибом і чебрецем. Закрийте раковини і обв'яжіть кожну тонким металевим дротом. Якщо необхідно, тримайте в холодильнику до моменту приготування.

Устриці з панчетою

3. Покладіть устриці на решітку гриля, закрийте кришку і готуйте приблизно 10 хвилин.

4. Зніміть устриці з решітки. Обережно видаліть дріт, зніміть верхню половину раковини і перекладіть устриці на блюдо.

Устриці з панчетою
Устриці з панчетою
Устриці з панчетою


Необхідні аксесуари

Рекомендовані